Kanskje drømmer du om en eksotisk strandferie i Thailand, eller en kulturell opplevelse i Roma?
Enten du vil oppleve storbyens puls og severdigheter, ta del i eksotiske eventyr, eller nyte sol og varme på en deilig strand, så har vi gode nyheter til deg.

Med påskeferie, langhelger og sommerferie i sikte, er det mange som er på utkikk etter å bestille både fly, hotell og charterreiser. Bestill reisen nå og spar noen kroner på reisebudsjettet. I hele mars får du nemlig 3 % rabatt på alt av fly- og charterreiser når du betaler med ditt Eika Kredittkort.

Rabatten gjelder hos alle fly- og charterleverandører registrert med følgende bransjekoder:

  • Fra 3000 til 3299 - flyselskaper
  • 4722 - reisebyråer

Husk at du må være påmeldt fordelsprogrammet vårt for å få rabatten. Ennå ikke gjort det? Du kan melde deg på her

Det viktige med den lille skriften

Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.
Du kan maksimalt opptjene 500 kr i rabatt per måned, og 2.500 kr per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når kommer pengene på konto?

Rabatten utbetales automatisk til kredittkortet ditt måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Eika rabatt» i transaksjonsoversikten i mobil- og nettbanken eller på din månedlige faktura, så får du oversikt over hva du har spart. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.

Bestill årets reiseeventyr litt rimeligere!