Totalt 1,1 millioner ble delt ut på Tornes flotte storstue, Torshall, da Romsdalsbanken arrangerte gavegalle for Fræna og omegn. Dugnadsånden og aktiviteten er stor og vi håper gavene kommer mange til glede.

Hele 96 lag og foreninger mottok gave fra banken sin denne litt regntunge kvelden, men stemningen og latteren satt løst i den flotte, nyoppussede Torshall – nok et bevis på enormt dugnadsarbeid. Tidligere i år har det vært gavegalla for Nesset.

Banksjef Odd Kjetil Sørgård og Anita Pedersen sto for gaveutdelingen og med flotte innslag av kulturlivet som underholdning. Sørgård hold fokus på hvor viktig det er for banken også å se de små lag og foreninger som lever i alle bygdene våre rundt om. Vi skal engasjerer oss i kundene våre og støtte opp om aktivitetene.

Underholdningen viser god spredning på aktivitet og besto av:

Fræna Brassband:

Fræna Kulturskole ved Helene og Lydia

 

Elnesvågen turnforening 

Down under

Kristoffer Årsborg - Kristoffer Myrstad - Thor Christian Dale - Jonas Langbach - Eirik Remmen  ( ikke til stede Paul-Gerhard Kroknes)

 

Kvelden ble avsluttet med utdeling av Romsdalsbankens hederspris, som i år gikk til bryner Jo-Petter «Joppe» Nerlandsrem for sin mangeårige innsats for Bryn IL. Her et lite utdrag fra forslaget som kom inn på Joppe som årets mottaker av hedersprisen:

« Det føltes både trygt og godt å være liten den gang jeg selv meldte meg inn i klubben og ble en del idrettslaget Bryn. Jeg viste stolt frem Brynlogoen både på fotballbanen, håndballbanen og på friidrettsbanen. Mye av grunnen til den gode følelsen, til å føle den tilhørigheten jeg gjorde og fremdeles gjør til klubben, er blant annet takket være denne mannen. Han har så lenge jeg kan huske vært synlig og gått foran som et godt eksempel på hvordan man skal opptre både på og utenfor banen. «

Flotte ord til en verdig vinner!

Romsdalsbanken er stolt over all dugnad som spirer og gror, og vi ønsker alle lykke til videre med sitt arbeid.

Torshall med Sturla Havnes i spissen, var medarrangør denne kvelden og Romsdalsbanken takker for et godt samarbeid i flotte omgivelser.