Ved siden av utdeling av 1 million kroner til kultur og idrettslivet, ble det underholdning fra seks utvalgte gavemottakere. Romsdal Spelemannslag, Hustad Barnekor, Fræna Jeger- og Fiskerforening, Romsdal Kyokushikai Karateklubb, Elnesvågen & Omegn IL Håndball og Gule Blandakor. Festen ble ledet av adm. Banksjef Odd Kjetil Sørgaard. 

Kveldens siste begivenhet var utdeling av BFHs kulturpriser for 2016. Denne seremonien var det knyttet stor spenning til da vinnerne var hemmeligholdt til utdelingene.  Kategori Utøverstipend til oppmuntring av en yngre utøver innen idrett eller kultur som er opptatt av positive holdninger og samtidig har gode muligheter til å nå lengre i tiden fremover. Kategori Hederspris til anerkjennelse av frivillighetsarbeid som er blitt gjort til stor glede for befolkning og nærmiljø over lengre tid.

Leder i bankens forstanderskap, Svein Lodve Sandblåst ledet kulturprisutdelingen.

Vinner utøverstipend: Ragnhild Valle Dahl (18). Håndballspiller fra EOIL Håndball. Nå Molde Håndball Elite. Spilt senest i år på Norges U-VMs lag.

Vinner hedersprisen: Bjarne Harøy (63). Ildsjel innen idrett, sjøkultur, kor og musikklivet i en årrekke.(Dirigent i både Gule Blandakor og Bud mannskor) Opptrer også ofte selv som trubadur. Liker å engasjere andre i fellesskapets ånd.

Romsdals Spelemannslag åpnet festunderholdningen

Romsdals Spelemannslag åpnet festunderholdningen.